2013-2014

afscheid 6de lj en 3de kl

Ook dit jaar moeten we weer afscheid nemen van het 6de leerjaar, zij gaan nu naar de 'grote' school! Veel geluk en plezier in het middelbaar! Jullie zijn nog altijd welkom op onze school! Van de derde kleuters moete we een beetje afscheid nemen, want nu zijn ze geen kleutertjes meer! Welkom in de lagere school! Jullie worden nu toch écht groot! Veel plezier!

foto's: 

bedanking van Lena en Annemie

De kinderen van de kleine prins hebben heel veel geluk dat Lena en Annemie altijd paraat staan in de eetzaal. Daarom wilden we hen op een speciale manier bedanken! Nog eens een welgemeende merci allebei!

foto's: 

spaghetti!!

De laatste dinsdag van het schooljaar was het feest! De kleuters maakten spaghetti, mochten groenten snijden en aten hun buikje vol (sommigen toch ;-)) We troffen het alweer met het mooie weer, dus konden de kleuters van 2 en 3 wat blokken wassen en spelen met water! Joehoe!

foto's: 

jarigen van juli en augustus

Proficiat aan de kleuters die in juli en augustus verjaren! Geniet van jullie verjaardag en van de vakantie!

foto's: 

robots...

De kleuters mochten een thema kiezen en het werd: Robots in de klas! Die pra-ten een bee-tje raar, ha-ha, en be-we-gen wat vreemd... De kinderen brachten heel wat robots mee om mee te spelen en te bekijken. Ze maakten ook allemaal zelf een robot en die zagen er prachtig en complex uit!

foto's: 

Inhoud syndiceren