2010-2011

kampeerdag derde graad

foto's: 

Kampeerdag derde graad

Om het einde van het schooljaar te vieren en onze zesdeklassers een onvergetelijke tijd op onze school te bezorgen kampeerden we van woensdagavond 29 juni tot donderdag 30 juni met de leerlingen van de derde graad op school. Woensdagavond kwamen de leerlingen zo gek mogelijk verkleed naar school toe. Zo mochten we levend skelet Rune verwelkomen in het gezelschap van verpleegster Flore. Ook onze stoere cowboy Seppe was van de partij. Eventjes dachten we dat Tom Boonen ook kwam logeren...maar dan bleek dit wielrenner Stef te zijn.

foto's: 

Tot ziens kleuters!

Dag kleuters allemaal! Ik vond het een heel fijn jaar, jammer dat het al is afgelopen! Ik zal jullie allen missen! Tot ziens, we zien elkaar wel gauw eens weer! Prettige vakantie, geniet ervan! Zoen juf Sofie

Afscheidsfeestje (2)

foto's: 

De laatste week ging in...

En de laatste week ging in... De kleuters en de juffen ook vroegen om mooi weer... en we kregen het toch! Het zag er 's morgens niet goed uit, maar tegen de middag trok de hemel open en kwam de zon tevoorschijn! Joepie, we kunnen toch gaan zwemmen bij juf Sofie. We vertrokken te voet naar het huis van juf Sofie. 't Was een lastige tocht in die hitte, mar er wachtte afkoeling! De kleuters deden hun zwemkleren aan en sprongen meteen het water in! Wat een verfrissing! De kindjes amuseerden zich rot en Borre de hond ook! De kleuters kregen elk een ijsje en Borre likte alle restjes op, handig!

foto's: 

Inhoud syndiceren