Plattelandsklassen dag 2

Dag 2
Enkele leerlingen aan het woord:

- We zijn naar de abdij geweest met de fiets. We wisten er al veel over, maar hebben toch nog heel wat bijgeleerd over de paters. Daarna zijn we naar het Belgisch Militair Kerkhof gefietst. We mochten even rondkijken en dan stelden we vragen over wat we zagen. Daarna terug naar de Sceure en wat stond er op ons te wachten? Frietjes met vol au vent! Jammie! (Frisien, Wens, Casper, Milan)

- Na de middag maakten we een nieuwe korte fietstocht in het zonnetje. We reden naar de manege en daar mochten we de pony's borstelen. Er waren niet veel rustige pony's tussen. In het begin was het wennen, maar toch is het gelukt. Dan waren de paarden ook wat rustiger. Sommigen van ons bleven toch wat bang en stonden liever aan de zijlijn. De fietstocht terug was ook heel leuk. (Lieze, Marijn, Gustave, William)

- Om 17u30 zijn we naar de molen geweest. We mochten er zelfs in gaan! Ook hier waren sommigen bang, maar met wat aanmoediging en teamwork durfden we allemaal een kijkje nemen via de steile trap. Op het einde van het bezoek mochten we allemaal onze naam schrijven in het dikke boek. Daarna hebben we nog wat in de speeltuin gespeeld. Toen we naar binnen gingen om ons op te frissen, gaven de jongens en meisjes elk apart een pyjamamodeshow! Daarna lekkere spaghetti, een bezoekje van juffrouw Linda en de rest van de film van Mister Bean. (Adrian, Lucas, Rosalie)
Slaapwel!