L2

Klasfoto tweede leerjaar

klasfoto 1ste graad

foto's: 

eerste & tweede leerjaar

Klasfoto eerste graad

foto's: 

eerste en tweede leerjaar

klasfoto 1ste graad

Opening project: komen eten

We begonnen ons project Komen eten met een heuse kelnerrace!

foto's: 

Komen Eten

Voor ons project Komen Eten stampten wij een heuse pizzeria uit de grond: Het pizzapaleis! Alles wat nodig is om een echt restaurant te runnen, was aanwezig. We dachten zelfs aan details zoals de kleurtekening voor de "kindjes" die met hun "ouders" kwamen eten. Er werd op het menu gekozen. De kok maakte alle pizza's klaar. De barman vulde de glazen.De ober en de serveerster zorgden dat eten en drinken op de tafels geraakten. De afruimer en afwasser hadden het druk. Bij de kassierster rinkelde de kassa op volle toeren en dit alles onder het waakzaam oog van de gastvrouw!

foto's: 

Kerstbezinning

Gezellige kerstbezinning in d' Hoge Schole. Met het kerstspel door de kleuters en het kerstkoor uit het lager, onder leiding van juf Siska! Juf Hannelore las een prachtig prentenboek voor over sterretjes!

foto's: 

Viesvuilland

Vandaag kregen we bezoek van prinses Rietje uit Viesvuilland. Daar hadden ze een groot probleem. Overal lag afval want iedereen gooide dat zomaar op de grond. Prinses Rietje kwam bij ons langs om te zien hoe wij met afval omgaan.Gelukkig hadden wij daarover al veel geleerd en zo konden we haar helpen.
We toonden haar hoe wij hier alles sorteren en hoe we proberen om minder afval te hebben. Voortaan zullen ze het in Viesvuilland ook zo gaan doen. Alles netjes in een juiste afvalbak en hervulbare drinkflesjes en koekendoosjes gebruiken!! Zo wordt Viesvuilland Mooiland!

foto's: 

Inhoud syndiceren