L2

Klasfoto tweede leerjaar

klasfoto 1ste graad

foto's: 

eerste & tweede leerjaar

Klasfoto eerste graad

foto's: 

eerste en tweede leerjaar

klasfoto 1ste graad

Viesvuilland

Vandaag kregen we bezoek van prinses Rietje uit Viesvuilland. Daar hadden ze een groot probleem. Overal lag afval want iedereen gooide dat zomaar op de grond. Prinses Rietje kwam bij ons langs om te zien hoe wij met afval omgaan.Gelukkig hadden wij daarover al veel geleerd en zo konden we haar helpen.
We toonden haar hoe wij hier alles sorteren en hoe we proberen om minder afval te hebben. Voortaan zullen ze het in Viesvuilland ook zo gaan doen. Alles netjes in een juiste afvalbak en hervulbare drinkflesjes en koekendoosjes gebruiken!! Zo wordt Viesvuilland Mooiland!

foto's: 

Voorleesweek

Bedankt aan alle lieve mama's, oma's en papa die kwamen voorlezen. Het was supertof jullie in de klas te hebben! En we zijn het unaniem eens: Annabelleke is het allerstoutste kindje ter wereld! PRACHTVOORLEESBOEK! We hebben ervan genoten!

foto's: 

Sint en Piet op school

Ook dit jaar kwamen Sint en Piet weer op bezoek op school! Eerst verwelkomden we ze met een dansje en enkele liedjes, daarna ging de Sint en zwarte piet op bezoek in alle klassen.

foto's: 

Sint en Piet in de klas!

Vandaag kwamen Sint en Piet bij ons in de klas op bezoek. Ze waren heel tevreden over ons en vonden ons dansje supermooi. Vooral piet omdat het over hem ging.
Daarom hadden ze wat cadeautjes mee: 3 puzzels, een spel en 4 meccanodoosjes.
Bedankt Sint en Piet! Daar gaan we veel plezier mee hebben!
Tot volgend jaar!

foto's: 

Inhoud syndiceren