L4

Klasfoto derde en vierde leerjaar

foto's: 

klasfoto 2de graad

foto's: 

derde & vierde leerjaar

klasfoto tweede graad

foto's: 

Opening project: komen eten

We begonnen ons project Komen eten met een heuse kelnerrace!

foto's: 

Restaurant in de tweede graad met Pieter Verheyde

Pieter Verheyde, papa van Léon, kwam op bezoek in de klas. We gingen samen aan het werk en zetten een eigen restaurantje op!
Er werden enkele leerlingen ober, barvrouw, afwasser, klanten, koks, sommelier,... Een leuke belevenis!

foto's: 

Kerstbezinning

Gezellige kerstbezinning in d' Hoge Schole. Met het kerstspel door de kleuters en het kerstkoor uit het lager, onder leiding van juf Siska! Juf Hannelore las een prachtig prentenboek voor over sterretjes!

foto's: 

Sint en Piet op school

Ook dit jaar kwamen Sint en Piet weer op bezoek op school! Eerst verwelkomden we ze met een dansje en enkele liedjes, daarna ging de Sint en zwarte piet op bezoek in alle klassen.

foto's: 

Frankrijk klasoverschrijdend project

Ons klasoverschrijdend project over Frankrijk: La France! Onze speelplaats kleurde vanzelfsprekend blauw, wit en rood! Ons project is van start gegaan!

foto's: 

Oktober 3de graad

De eerste twee weken van oktober waren al mooi gevuld! We gingen onder andere op sportdag, naar Proventier enz. In Proventier werkten het 4de, 5de en 6de leerjaar samen met ouderen. Via opdrachtdoosjes waren we creatief bezig. Daarna kregen we een drankje met taart als afsluit!

In 5 en 6 werden ook sokpoppen gemaakt, met de poppen staken we dan een poppenspel in elkaar! Eglantine kwam ook een mini-optreden geven met haar viool! Goed gedaan!

De foto's van de sportdag staan in een apart mapje!

Inhoud syndiceren