L4

Klasfoto derde en vierde leerjaar

foto's: 

klasfoto 2de graad

foto's: 

derde & vierde leerjaar

klasfoto tweede graad

foto's: 

Sint en Piet op school

Ook dit jaar kwamen Sint en Piet weer op bezoek op school! Eerst verwelkomden we ze met een dansje en enkele liedjes, daarna ging de Sint en zwarte piet op bezoek in alle klassen.

foto's: 

Frankrijk klasoverschrijdend project

Ons klasoverschrijdend project over Frankrijk: La France! Onze speelplaats kleurde vanzelfsprekend blauw, wit en rood! Ons project is van start gegaan!

foto's: 

Oktober 3de graad

De eerste twee weken van oktober waren al mooi gevuld! We gingen onder andere op sportdag, naar Proventier enz. In Proventier werkten het 4de, 5de en 6de leerjaar samen met ouderen. Via opdrachtdoosjes waren we creatief bezig. Daarna kregen we een drankje met taart als afsluit!

In 5 en 6 werden ook sokpoppen gemaakt, met de poppen staken we dan een poppenspel in elkaar! Eglantine kwam ook een mini-optreden geven met haar viool! Goed gedaan!

De foto's van de sportdag staan in een apart mapje!

Dag van de jeugdbeweging 2019

Op 18 oktober kwamen heel wat leerlingen in uniform naar school, want het was dag van de jeugdbeweging!

Eerste schooldag: op ontdekking 2.0

We vlogen het schooljaar weer in! Dit keer gaan we weer op ontdekking! Omdat er nu eenmaal héél véél te ontdekken valt op school en 'ver' daarrond!
De deuren van de gang waren allemaal op slot, hoe geraken wij nu in onze klassen? Door samen te werken en opdrachten te vervullen kregen de kinderen een nummer, zo kon et slot van de koffer geopend worden en konden we eindelijk naar binnen!

foto's: 

Dag van de sportclub!

Woensdag 18 september 2019 was het dag van de sportclub.
Ziehier onze sportieve leerlingen!

foto's: 

Inhoud syndiceren