2018-2019

Maandmenu juni 2019

foto's: 

Paashaas

We kregen een super grote paashaas van chocolade van bakkerij Denys.
Een hele grote dank u wel!!! Het was heel lekker ;)

Maandbrief mei 2019

foto's: 

Bosklas bloemen...

We gingen deze keer op bosklas en we zochten heel wat bloemen, de boshyacinten staan volop in bloei, de kleuters konden meegenieten van de paarse bloemen! Ze ontdekten dat de hyacinten klokjes zijn... We vonden ook veel madeliefjes, en paardenbloemen en hun pluizenbollen, elk pluisje heeft eenl zaadje... We gingen nog eens een kijkje nemen bij het huisje van Okke en konden genieten van het mooie uitzicht en de vele bloemen in de weide, de schapen zijn ook terug! Met de verrekijker, de vergrootglazen en loupepotjes konden de kleuters weer heel wat ontsdekken.

foto's: 

Bart Peeters zond ons een bericht terug!!

We maakten een videoclip op de muziek van Bart Peeters, konijneneten. We zonden hem een brief om dat te laten weten en we kregen bericht terug!

foto's: 

Meest ondernemende kleuterklas van Vlaanderen!

We zijn de meest ondernemende kleuterklas van Vlaanderen! We deden mee aan een wedstrijd van Vlajo Vlaamse jonge ondernemers) en we maakten een filmpje, dat was de opdracht: wat kan je doe met een blauwe emmer? We haalden de Award zaterdag op in Walibi! Een onvergetelijke dag! Supertrots op de kleuters! Goed gedaan!

foto's: 

de blauwe emmer... Vlajo-Awards

foto's: 

Maandmenu mei 2019

foto's: 

Lente en Pasen

foto's: 

jarigen van maart

Een dikke proficiat aan alle jarigen van maart! Hoera!

foto's: 

Inhoud syndiceren