activiteiten

Opening project: komen eten

We begonnen ons project Komen eten met een heuse kelnerrace!

foto's: 

Komen eten!

Wat een leuk project! Veel eten bereiden, initiatief nemen, samenwerken en proeven natuurlijk!

foto's: 

Komen Eten

Voor ons project Komen Eten stampten wij een heuse pizzeria uit de grond: Het pizzapaleis! Alles wat nodig is om een echt restaurant te runnen, was aanwezig. We dachten zelfs aan details zoals de kleurtekening voor de "kindjes" die met hun "ouders" kwamen eten. Er werd op het menu gekozen. De kok maakte alle pizza's klaar. De barman vulde de glazen.De ober en de serveerster zorgden dat eten en drinken op de tafels geraakten. De afruimer en afwasser hadden het druk. Bij de kassierster rinkelde de kassa op volle toeren en dit alles onder het waakzaam oog van de gastvrouw!

foto's: 

Restaurant in de tweede graad met Pieter Verheyde

Pieter Verheyde, papa van Léon, kwam op bezoek in de klas. We gingen samen aan het werk en zetten een eigen restaurantje op!
Er werden enkele leerlingen ober, barvrouw, afwasser, klanten, koks, sommelier,... Een leuke belevenis!

foto's: 

't Sparrebos bezoek feb 2019-2020

Bedankt Bert en Kevin voor het leuke bezoek!!!! En natuurlijk voor de lekkere pannenkoek :) :) :)

Grootouderfeest

Op 7 februari was er weer feest voor alle grootouders! Dit jaar organiseerden we een grootouderontbijt! De oma's en opa's konden samen met de kleinkinderen genieten van een lekkere boterham, fruitsla en een dessert! Dank aan alle ouders die aan het bakken geslagen zijn, zo kon iedereen genieten van een heerlijk dessertje! Ook aan iedereen die geholpen heeft tijdens het feest!

foto's: 

Winterbosklas 3de kl

foto's: 

Kerstbezinning

Gezellige kerstbezinning in d' Hoge Schole. Met het kerstspel door de kleuters en het kerstkoor uit het lager, onder leiding van juf Siska! Juf Hannelore las een prachtig prentenboek voor over sterretjes!

foto's: 

Kerstfeestje 2de en 3de kleuter

Leuk feestje in de klas! Kerstcadeautjes voor iedereen!

foto's: 

Inhoud syndiceren